ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Ενημέρωση Επιβατικού Κοινού

Eνημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι δεν εκτελούμε συγκοινωνία αλλά πραγματοποιούμε έκτακτες μεταφορές προσχηματισμένων ομάδων επιβατών.

Για το λόγο αυτό όσοι ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν τη μετάβασή τους από την Αθήνα προς τα νησιά Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου και αντίστροφα μέσω του λιμανιού Αγ. Κων/νου   θα πρέπει να αποτελούν μέλη της προσχηματισμένης ομάδας που θα σχηματιστεί είτε από αυτούς (μέλη οικογενείας, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί, κτλ.) είτε από μέλη ειδικών ομάδων επιβατών όπως για παράδειγμα τουρίστες, μαθητές, φοιτητές, στρατιωτικοί, στρατιώτες, μέλη ΚΑΠΗ ή άλλων ομάδων, σωματείων, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, κτλ.

Να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπεται η μεταφορά μεμονωμένων ατόμων καθώς και η επιβίβαση και η αποβίβαση κατά τη διάρκεια της διαδρομής αφού επιβίβαση γίνεται στην αφετηρία και αποβίβαση στον τερματισμό των ειδικών-έκτακτων δρομολογίων. 

Ο αριθμός των δρομολογίων, η συχνότητα-περιοδικότητα και οι ακριβείς ώρες αναχώρησης και επιστροφής για τις μεταφερόμενες ομάδες θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας και προς εξυπηρέτηση των επιβατών θα συνδυάζονται με μεταφορά με πλοίο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 210 5237613 καθώς και στα τηλέφωνα των κατά τόπους πρακτορείων μας.